Stepping Menno organiseert op een leuke en verrassende manier én tegen een aantrekkelijke prijs, vrijgezellen-steptochten door Amsterdam aan. De aanstaande bruid staat gedurende de steptocht meerdere keren, op een leuke manier, in het middelpunt van de belangstelling. Het is immers haar dag!

Stepping Menno schenkt onderweg 'Bruidstranen', om de feestvreugde nog verder te verhogen.Tijdens de begeleide steptocht wordt niet alleen op een toegankelijke manier over Amsterdam met haar geschiedenis en cultuur verteld, maar wordt ook stilgestaan bij enkele aspecten die met trouwen te maken hebben. Zo wordt de 'wittebroodsgang' aangedaan, net als het huidige stadshuis. Deze bijzondere 'trouwlocaties' zijn zeker een foto-shoot waard. 

Stepping Menno zorgt ervoor dat een vrijgezellenfeest in Amsterdam een onvergetelijke dag wordt!

 

Inmiddels hebben wij veel leuke en enthousiaste reacties gekregen van vrijgezellenfeestgangers die bij ons een begeleide steptocht hebben gemaakt. Zij hebben de sfeer tijdens het vrijgezellenfeest in Amsterdam als ontspannen en ongedwongen ervaren. Bovendien denken wij graag met u mee over mogelijke andere activiteiten die geschikt zijn om het vrijgezellenfeest compleet te maken.

Marion van Bregt

Op zaterdag 10 oktober hebben wij DE Amsterdamse steptocht gemaakt, met een stel giegelende overjarige pubers.
En gelijk was voor ons wel duidelijk dat onze step leider (sort of speak) ons goed aanvoelde en er geen taalbarriere was.

Denk aan Amsterdam vs Rotterdam.
De steptocht is een leuke sportieve en tevens grappige manier om een groot deel van Amsterdam in een dag te verkennen.
Als je sportief uitje zoekt met een toffe gids is het wat mij cq ons ZEKER een aanrader.
Gr, marion

Marijke Zweers, 30 augustus 2009

Wat was het geweldig gisteren met onze vrijgezellendag!!Mooi weer, en jou als Gids. We hebben genoten van Amsterdam en al je leuke en bijzondere verhalen. De bruidstranen hebben ook s'avonds nog rijkelijk  gevloeid en we hebben een dierbare, sportieve en waanzinnige herinnering en belevenis van JOUW AMSTERDAM erbij!!!!   Heel veel suc6 met je bedrijf en bedankt voor de fantatische dag. Dikke knuffel van de meiden uit Den Haag, Marijke Zweers

 

Darina en de meiden

Vorige week zaterdag werd er een vrijgezellenfeestje georganiseerd door mijn lieve collega´s en beste vriendin. Omdat ze wisten dat Amsterdam een van mijn favoriete steden is en ik ook een speciale  band heb met het vervoersmiddel step, hebben ze Steppen door Amsterdam als activiteit uitgekozen.

Het was in een woord: GEWELDIG!!!!! Menno heeft een ontzettend leuke steprondleiding gegeven en ons de mooie plekjes van Amsterdam laten zien, die voor mij ook nieuw waren. Hij vertelde bij elke bezienswaardigheid een levendig verhaal en
we zijn met zn allen een kop koffie gaan drinken in het Vondelpark! Heel gezellig en de sfeer was helemaal geweldig.
Menno, bedankt voor je enthousiasme! Het was een onvergetelijke evaring en onvergetelijk vrijgezellenfeest! We verheugen ons op onze volgende steptoer!

Marian

Afgelopen zaterdag een steptocht door Amsterdam gehad met gids Petra, het was in 1 woord geweldig!   Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellendag, tja na een aantal vrijgezellendagen weet je het niet meer.
Per toeval kwamen we op de site van Stepping Menno en gingen navraag doen, wij waren meteen enthousiast, maar ja wat zou de rest ervan vinden? Gelukkig gingen ze mee in onze enthousiasme en hebben we het geboekt! We wisten eerst niet wat we moesten verwachten, op een step door Amsterdam, is dat wel leuk? En ja! het is leuk! Petra vertelde genoeg over Amsterdam dus het was ook nogeens heel leerzaam. We hadden zelf 2 stops ingelast en die hebben we genomen in het Vondelpark en bij de Amstel!  We hebben ontzettend gelachen, het weer zat mee en iedereen was in een goeie stemming en het ALLERbelangrijkste is natuurlijk dat de vrijgezel het SUPER vond! Ben blij dat we het geboekt hebben, het is zeker een aanrader!  

Petra en Menno bedankt!   Groetjes van de dames uit Volendam.

Ellen Veldstra

Zaterdag de 30ste hebben wij voor het vrijgezellenfeest van mijn zus een steptocht bij Menno gedaan.

Alleen de aankomst al was een feest, uit de tram, stukje Albert Cuyp en dan kom je aan bij Menno. Mijn zus had geen idee wat we gingen doen en wist niet wat ze moest verwachten.

Toen eenmaal de steps tevoorschijn kwamen dolle pret. Wat is dit leuk om te doen!!

Menno maakt een leuke route langs allerlei leuke plekken in Amsterdam. Hij verteld bij veel dingen een leuk verhaal wat de tocht afwisselend en zelfs leerzaam maakt.

Steppen is echt cool, en zeker met Menno!!

Mede dankzij de goed georganiseerde tocht van Menno heeft mijn zus een onvergetelijke dag gehad!

Eva van Asperen

Stepping Menno was een onderdeel van ons vrijgezellenfeestje. We hadden er veel zin in, maar toch steeg de ervaring bij Stepping Menno boven onze verwachtingen uit. De tocht door Amsterdam werd door Menno levendig en interessant gebracht. Het is bijzonder om op zo?n manier door Amsterdam te toeren, op de step met een interessante gids die veel te vertellen heeft. Ook al kwamen we iets te laat bij Stepping Menno aan, Menno kon er nog steeds een leuke toer van maken, die ook gericht was op de aanstaande bruid.

Al met al dus een super geslaagd uitje, helemaal passend bij de dag! Menno bedankt voor de geweldige ervaring!

Het is een aanrader voor iedereen die op een andere en bijzondere manier Amsterdam wil bezichtigen (zelfs als je al bekend bent in Amsterdam).

Vrijgezellenfeest van Aline Bouw,   Op 29-03-2008 hebben wij het vrijgezellenfeest van Aline Bouw gevierd samen met Menno in Amsterdam. Met 11 meiden liepen wij naar de stalling van Menno waar hij de steps voor ons klaar had staan naar enige uitleg zijn we door de leukste plekken van Amsterdam gestept. Geduurde 2 uur  zijn we nog ergens met z'n allen wat gaan drinken op het Rembrandtplein lekker met z'n allen zitten kletsten over de aanstaande bruid, daarna zijn we een galerie wezen bekijken waar ze prachtige schilderijen verkochten. Menno verteld veel over de bezienswaardigheden die je onderweg tegen komt. Het is echt een aanrader om te gaan steppen onder begeleiding van Menno hij is zeer gemotiveerd en gezellig, alles is mogelijk!   Menno wij meiden bedanken jou voor e leuke en gezellige middag die jij goed hebt ingevuld!

Mevrouw Gerritse

Zaterdag bij Menno afgesproken met 21 meiden. 19 meiden gingen steppen en twee fietsen. Menno zat al op ons te wachten en na een leuk intro praatje werd duidelijk voor onze vrijgezel wat we gingen doen. We hebben een bezoekje aan de fietsfabriek gebracht, erg leuk. In het vondelpark had Menno ons naar een leuk plekje gebracht waar we heerlijk wat hebben gedronken. Na deze verkoeling weer op de step en de route verder afgemaakt. Het was een hele leuke rit, Menno vertelde vol enthousiastme over Amsterdam en liet ons leuke plekjes zien. Het steppen zelf was heel goed te doen en absoluut niet vermoeiend. Kortom....erg leuk om te doen en zeker een aanrader!!!

Mevrouw Voorsluijs

Het was lastig om het vrijgezellenfeestje te regelen, voor een groep meiden die elkaar eigenlijk niet zo goed kennen, maar Menno boezemde al vanaf het allereerste telefoontje vertrouwen in. De relaxtheid zelve en vooral een erg inventief man. Hij heeft 8 meiden op sleeptouw door Amsterdam genomen en ze daadwerkelijk een briljante middag bezorgd door hen te laten zien wat ze wilden: een ander Amsterdam! De persoon Menno heeft echt een extra gouden randje aan de middag gegeven, met name ook omdat hij totaal niet te beroerd was om voor een van de meiden, behoorlijk zwanger, een fiets te regelen in plaats van een step.

mevrouw W. Brookhuis

Ik heb een vrijgezellendag georganiseerd voor 12 meiden. Met de steps zijn we door Amsterdam gegaan, het was onwijs leuk om te doen. Ook voor iedereen goed vol te houden. Sfeer was geweldig en Menno is een erg enthousiaste stepper die op een erg leuke manier Amsterdam aan ons heeft leren kennen. Zeker een aanrader voor velen, gezinsuitjes, werkuitjes, of gewoon gezellig met vrienden. Zeker doen!!

B. Brouwer

We hebben een geweldige 'vrijgezellen-middag' beleefd met een zeer enthousiaste en vooral flexibele Stepping Menno. Leuk om Amsterdam vanaf de step te bekijken en de anekdotes te horen. Lachen, ook met de step door de P.C. Hooftstraat gescheurd. Kortom, een echte aanrader! Menno, ontzettend bedankt voor jouw bijdrage aan deze geweldige dag!