Mannen vieren de vrijgezellendag voor hun broer, zwager, vriend of neef heel anders dan vrouwen.

Daarom biedt Stepping Menno een steptocht-voor-mannen- op maat!

Kom los van het idee dat steppen een truttig imago heeft..... ;)

Zie de step als hét ideale vervoersmiddel in Amsterdam om je doel te verwezenlijken; namelijk lol maken, iets van de stad zien en wissel het educatieve af met onderweg een snelle, efficiënte en smaakvolle bierstop. 

Stap op de step en maak er een leuke middag of avond van.

Samen met jou stellen we een geschikte route samen. Of dat nou naar de Jordaan, het Rembrandtplein of de Wallen is, maakt niet uit.

Uitgangspunt is dat de tocht in het teken van vermaak staat en dat we onderweg op een gepaste wijze de vrijgezel in het zonnetje zetten.

Steppen met Menno kan prima gecombineerd worden met een

  • klimclinic,
    Bekijk de afbeelding op ware grootte
  • Whiskeyproeverij    

           

  • bezoek aan de Heinekenexperiece Bekijk de afbeelding op ware grootte

          

 

    

  • rondrit per TuctucBekijk de afbeelding op ware grootte


  • bezoek aan een stand-upcomedianshow  

           

Er zijn veel mogelijkheden om een vrijgezellendag in Amsterdam onvergetelijk te maken.

Stepping Menno kan zeker bijdragen de vrijgezellendag in Amsterdam voor úw vriend onvergetelijk te maken, en wel in positieve zin! De ingrediënten voor een geslaagde vrijgezellendag in Amsterdam zijn belangrijk. Los van de tip om niet téveel activiteiten te organiseren is het verstandig om voldoende tijd te nemen tussen de diverse activiteiten. Op deze manier wordt gehaast voorkomen en kan een ieder optimaal genieten van de activiteiten. Vaak wordt het steppen door Amsterdam bij Stepping Menno afgewisseld met een high-tea, een diner of een andere activiteit.

De bijdrage die Stepping Menno levert aan uw vrijgezellendag in Amsterdam is kort maar krachtig: ontspannen en ongedwongen sfeer. Wij spelen in op de groep met de nodige humor en bovenal aandacht voor de vrijgezel! Belangrijk onderdeel van de steptocht door Amsterdam zijn enkele huwelijksgerelateerde activiteiten, zoals het bezoeken van meerdere stadhuizen, een foto-shoot in de Wittebroodsgang en zo wenselijk het gezamenlijk toasten met "Huwelijkstranen". Al met al een prima alternatief voor het aloude keramieken, Hummer-rijden, salsadansen of wijnproeven.

Ook voor andere activiteiten die voor uw vrijgezellendag op het programma staan, kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan het geven van advies over restaurantjes in Amsterdam.

Iedere steptocht door Amsterdam wordt begeleid door ervaren gidsen. Op deze manier kunt u Amsterdam op een andere manier ontdekken op een leuke en sportieve manier. 

Remco Ladru

Beste Menno, Ik wilde je nog even via deze weg bedanken voor de leuke tour door Amsterdam. De vrijgezel en de andere team leden waren erg enthousiast en vonden het erg leuk. Mvg Remco Ladru