Er is een toenemende vraag van mensen die alleen of samen met een vriend of vriendin willen komen steppen.

Iedere twee weken, op de zondag om 12.00 uur, start Stepping Menno vanaf de Govert Flinckstraat 188 een steptocht voor individuele deelnemers.

In totaal kunnen er 15 deelnemers mee.

Hoe werkt dat?

Neem contact op met Stepping Menno en laat weten wanneer je mee wilt doen aan een steptocht voor individuele deelnemers. Je kunt je ook opgeven met een paar andere mensen. Aanmelden gaat heel simpel!

Stuur een mailtje naar menno@steppingmenno.nl en vermeld daarin:

  • naam
  • telefoonnummer
  • datum steptocht

Als je met een één of meerdere vrienden / vriendinnen komt, graag ook hun namen doorgeven.

Vervolgens stuurt Stepping Menno je een mail met daarin de betalingswijze.

Zodra de betaling bij Stepping Menno binnen is, ontvang je een bevestigingsmail, sta je op de deelnemerslijst en gaat de steptocht gegarandeerd door.

De steptocht duurt twee uur en kost € 22,50.

Tijdens de steptocht drinken we op een bijzondere locatie een kop koffie of thee.

Hieronder treft u RECENSIES aan van individuele deelnemers. 

Wij hebben 11 april in Amsterdam een steptocht gedaan. Het was echt geweldig, zo zie je Amsterdam echt op een andere manier. Menno heeft ons echt de bijzondere plekjes laten zien. Daar kom je niet zomaar. Het leuke van Menno zijn bedrijf is dat hij op zondag ook voor kleine groepjes rondleidingen geeft. Wij hadden mazzel en waren met ons drieen, het werd dus echt een privé tocht. Het steppen is erg leuk om te doen het was op zondag en dus niet druk in de straten van Amsterdam. Een echte aanrader om eens op een andere manier een stad te verkennen.

Groetjes Fiona, Gonda en Kea.