Tegenwoordig moeten bedrijfsuitjes aan veel eisen voldoen: het moet uitdagend, vernieuwend, inspirerend, sportief, informatief, personeelbindend zijn én daarbij ook nog bijdragen aan de teamgeest. De huidige trend is om het bedrijfsuitje en het personeelsfeest een actief karakter te geven. Het is niet gemakkelijk om voor 100% aan deze kwaliteitseisen te voldoen. Stepping Menno weet die 100 procentsnorm wel dicht te benaderen.

Inmiddels heeft Stepping Menno de nodige ervaring met het verzorgen van aansprekende, sportieve, leerzame bedrijfsuitjes. De recensies laten zien dat men zeer tevreden is over onze aanpak, inhoud van de steptochten en de invulling van ons totaalpakket.

De steptochten gaan verder dan alleen met een step door Amsterdam toeren. Naast de keuze uit meerdere thematochten zit de kracht van de begeleide steptochten verder in het feit dat de gids goed in kan spelen op de groep. De steptochten kennen een sportief en ontspannen karakter. Verder zijn de begeleide steptochten informatief en is de sfeer tijdens de tocht vrolijk en ongedwongen. In overleg met Stepping Menno kan een steptocht op maat gemaakt worden.

Al onze steptochten worden begeleid door enthousiaste en ervaren gidsen.

Tijdens de steptochten komt u op plekken komt waar u nog nooit bent geweest en wordt u, ook de Amsterdammers onder u, gewezen op details die u wellicht nog nooit eerder zijn opgevallen.

Stepping Menno denkt graag met u mee over de verdere invulling van uw uitje. Zo verzorgen wij uw lunch- en of dinerlocatie (op maat) en stellen wij een programma samen op uw verdere behoeften en wensen. Wat denkt u van aanvullende onderdelen zoals sport en spel (gericht op teambuilding) in het Vondelpark, een klimclinic of simpelweg een bezoek aan een museum of de Heineken experience?

Een leuk en goedkoop personeelsfeest begint bij Stepping Menno in Amsterdam. Stepping Menno organiseert namelijk betaalbare, begeleide steptochten door Amsterdam.

Het kan lastig zijn om (goedkoop) een personeelsfeest te organiseren waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Stepping Menno heeft diverse thematochten uitgezet door Amsterdam. U kunt een keuze maken uit deze verschillende thema-steptochten. Maar ook een steptocht naar uw eigen wensen samenstellen is natuurlijk een prima mogelijkheid. Via Stepping Menno leert u op een sportieve en leuke manier Amsterdam kennen en komt u op plekjes in Amsterdam waar u anders nooit zou komen.

Een geslaagd en goedkoop personeelsfeest in Amsterdam organiseert u samen met Stepping Menno in Amsterdam. Wij denken immers graag met u mee over mogelijke andere activiteiten om het personeelsfeest compleet te maken. Hierbij kunt u onder meer denken aan advies over betaalbare restaurants in bijvoorbeeld stadsdeel de Pijp.

Als je een personeelsuitje in Amsterdam viert bij Stepping Menno, zal je ervaren dat u op de step mobiel en wendbaar bent en dat je in relatief korte tijd veel van de omgeving kunt zien. Het lijkt wel alsof u op de step de omgeving anders ervaart. Daarbij bent u, zelfs in dat "grote Amsterdam", een bezienswaardigheid. Het steppen op de Kickbike, een mooie en grote volwassenenstep, geeft iedereen daadwerkelijk een grote kick!

Hieronder treft u meerdere recensies aan:

 

Daatje 

Hallo Menno. Wat een geweldige 3de Pinksterdag hebben wij gehad. Wij 15 vrouwen uit het Sallandse Heino naar Amsterdam om daar onze Maatjesdag in te vullen. Het was een verrassing voor onze collega`s zij wisten niet wat we gingen doen. Toen we in Amsterdam aan kwamen en vertelde dat we onder begeleiding van Menno gingen steppen, was het enthousiasme nog niet zo groot. Maar bij de kennismaking was er direct de klik. Wij allen werkzaam in een verzorgingshuis en jij ook een zorgachtergrond dat komt wel goed was het gevoel bij het eerste telefonisch contact. En het kwam goed. Veiligheid dat stond voorop maar ook gezelligheid. 

En dat heb je waar gemaakt. Een rasechte Amsterdammer maar die de mensen uit het Oosten ook begrijpt jij hebt ons een geweldig stukje Amsterdam laten zien op de step door Amsterdam. Gezellig even op een terrasje en tijdens de steptocht ook de persoonlijke aandacht, belangstelling.

Menno wij raden mensen aan die op een leuke en prettige manier kennis willen maken met Amsterdam kijk naar Stepping Menno en je hebt een onvergetelijke dag.

Je wordt heel hartelijk bedankt voor deze mooie Maatjesdag. Over een paar jaar komen we terug en willen dan een andere route. We stonden er versteld van dat een stukje Amsterdam het Vondelpark nog zo mooi groen kan zijn.

Dank zij jouw hebben wij een TOP Derde Pinksterdag gehad.

Dank je Wel !!!.

De Maatjes uit Heino.

Groet Daatje.

Jantina 

Even een berichtje achter laten hoe ik er van heb genoten. Ik heb het hartstikke leuk gevonden. Het weer zat mee de gids zat mee en ik was met leuke mensen (maatjes) op stap.Ik heb er van genoten jij was een onderdeel van de dag het was ook tevens het leukste onderdeel. Veel gezien en gehoord indruk wekkend hoe Amsterdam ook is.Heel erg bedankt het was Toppie!!!! Groet 1 van de maatjes Jantina ( de jongste) 

Yvonne Kruijswijk (KLM)

Is een prima uitje, vooral met mooi weer. menno is een prima gids die ontzettend leuk Amsterdam aan ons heeft laten zien. Tevens heeft Menno leuke adresjes om na het steppen te gaan eten. Kortom een aanrader.

Bas Bijlsma (NIZA)

"Voor het teamuitje van mijn werk heeft Stepping Menno een mooie steptocht georganiseerd door Amsterdam. Ondanks het feit dat er veel Amsterdammers bij ons werken, vond iedereen het toch erg interessant en vooral leuk. Je krijgt toch een andere kijk op de stad vanaf de step en de grappige verhalen van Menno maakten het geheel goed af. In de middag heeft Menno ook, behalve de step tocht, een meer actief en team-building gedeelte geregeld, midden in het Vondelpark. Ook dat was zeer geslaagd. Kortom, Menno heeft een zeer leuke, leerzame en mooie dag voor mij en mijn collega´s verzorgd en daar zijn we hem nog steeds dankbaar voor!"

Danny Hovestad (Viviumzorggroep)

Was een geweldige middag! We denken er zelfs over na om dit jaarlijks te doen!! Menno ga zo door!! Namens het keukenteam!! (De Essen).

Saskia van Leemput (De Amerpoort/ASVZ)

Op de step door Amsterdam, een echte aanrader. Je gaat met hele andere ogen naar een stad kijken, en je komt op de leukste plekjes. Dit alles onder begeleiding van gids Menno! En die doet het geweldig. We hebben een ongelofelijk leuke middag gehad. Menno bedankt nog! team Bombardonstraat.

August van Fulpen (Politieacademie)

Wij hebben met de collega's van onze afdeling Communicatie & Marketing erg
genoten van onze door Stepping Menno georganiseerde dag uit in Amsterdam.
Het met de step verkennen van de omgeving bleek een perfecte combinatie van
lichamelijk bezig zijn, lol hebben met elkaar en indrukken opdoen van de
omgeving.
Zeker ook de door Menno aanbevolen eetgelegenheden waren een goede
aanvulling op het programma, als ook het spelelement in het Vondelpark 's
middags.
Menno, je wist steeds op de juiste momenten aanwezig te zijn om in te kunnen
spelen op de behoeften van het moment, maar ook voldoende afstand te bewaren
om ons onze eigen dag te laten beleven. Al met al een zeer geslaagde dag
waar wij met veel plezier en genoegen op terug kijken.
Bedankt hiervoor.
Met vriendelijke groet,
August van Fulpen
Beleidsadviseur korpscontacten
Bestuurs- & Concernstaf Politieacademie

Mevrouw van der Bemt (1e Montessorischool Hoofddop)

Erg leuk om op de (luxe) step Amsterdam te doorkruizen. Beetje conditie wel vereist. Tussendoor sight seeing en info door menno gegeven.

Margo Versteeg

Op de step door Amsterdam was geweldig! Leuke plekjes, het echte Amsterdam beter leren kennen, lachen, ?sportief?; kortom een echte aanrader!!!

De volgende keer willen we graag richting de Jordaan!

Groetjes van de 5 fysio's uit Twente

p.s. het eten bij de Eettuin was heerlijk.

Miriam Pennings (de Bascule)

Super genoten, Geweldig veel plezier, over bruggetjes, smalle steegjes, roze buurt, langs de tram, vondelpark en heinikeplein met zijn alle op de step door Amsterdam dat is echt (ook al vriest het) fijn.

Leuke dingen om te horen en te zien ook al ken je Amsterdam heel goed misschien?.

Hier nog wat reactie van collega's die met de steptocht meededen.

?Ook als je al elke dag door Amsterdam fietst; door te steppen met Menno zie je weereen heel ander Amsterdam!?

?Op een snelle en leuke manier bewegend door Amsterdam, waarbij de stad meer gaat leven door de verhalen van Menno!?

?Ook op de fiets en in de kou is het leuk om tussen een bende steppende collega's de leuke plekjes van Amsterdam te ontdekken.?

"Op de step, op de step?wat heerlijk om -met de herinnering aan mijn kindertijd-  "mijn" stad weer met andere ogen te zien. Dank! Willemijn. "

?Menno lijkt zich als een vis in het water te voelen op zijn step en zweeft met je door amsterdam!?

?Steppen is net zo leuk als karten!!:-)? Met dank aan Menno voor onze onvergetelijke steptocht door Amsterdam!!!!

Mariëlle Rens (Hypotheker)

Met 10 meiden Amsterdam verkennen met de step, helemaal top!! Steppen is weer eens wat anders. De afwisseling van verhaal en bewegen is absoluut een aanrader. Menno heeft een informele, relaxte houding en weet leuke anekdotes te vertellen. Ik heb sterk het vermoeden dat hij het tempo en de route aanpast aan de groep.

Het grappige was dat op dezelfde dag de Gay parade plaatsvond. Maar ondanks dat, waren we echt een bezienswaardigheid op onze steps! (We zagen er natuurlijk heel flitsend uit, dat zal het ongetwijfeld zijn!) 't Is niet makkelijk om het iedereen naar de zin te maken, maar dit was absoluut een succes!

Alexandra van Eek (stadsapotheek)

Super uitje. We hebben echt genoten van een vermoeiende stepactie met een zeer enthousiaste Stepping Menno

Fenna Schakelaar

Op 17 januari stond er een team uitje gepland, maar waarheen?? Lang hoefden we er niet over na te denken, we kregen namelijk een tip van iemand die ook met een team uitje was wezen steppen in Amsterdam en dit was, ondanks de regen ontzettend leuk geweest! Vandaar dat we Menno hebben gebeld met de vraag of hij een leuk dagprogramma in elkaar wilden zetten. Menno is zijn best gaan doen voor ons, met een schitterend resultaat... We zijn begonnen met koffie en taart bij '' De taart van mn tante' , een gezellige winkel met de heerlijkste taart! Daarna zijn wij een rondvaart door de grachten gaan maken, waarna Menno een tafel had besproken bij de " Bazar '', dit is een oosters restaurant , waar wij van een bijzondere lunch genoten. Toen was het tijd om op de step te stappen, waarna Menno ons met groot enthousiasme de leukste en mooiste plekjes van Amsterdam liet zien, met een rustpauze en kopje koffie tussendoor.   Menno, bedankt voor deze leuke en gezellige dag !!!

Nathalja, Lara, Niels & Deborah J fitness de Planeet

Mijn collega?s dachten een cursus paaldansen maar het werd een tochtje steppen door Amsterdam met onze gids Anna. We hadden prachtig weer en mijn collega?s hadden nog nooit gestept. Tijdens de tocht werd het ons duidelijk dat het steppen heel erg leuk&ontspannend is en er werd ons ook nog eens heel wat duidelijk over Amsterdam. Onze gids Anna vertelde ons feiten en liet ons bezienswaardigheden zien die we nog niet wisten! Reuze gaaf dus en na een tocht van 1,15 waren we zo enthousiast dat we overwegen om zelf een step aan te schaffen. Dank je wel Anna voor de leuke en interessante tocht en dank je wel Menno voor het leuke onthaal!

Groetjes van de 4 fitnessinstructeurs uit Haarlem(fitness de Planeet)

Juliëtte Tromp (NPI)

Fantastisch! Super voor de onderlinge sfeer in het bedrijf! erg gezellig om op deze manier door Amsterdam te trekken en zo op de meest unieke plekjes terecht te komen. Daarbij een geweldige MENNO die alles van Amsterdam weet en nog eens vol humor zit!! Naar mijn idee een geweldige aanrader.

Esther Leijen (NH Amsterdam Centre)

Op zondag 15 juni jl. hadden wij een meidenuitje. Voor 6 van de 8 meiden was het nog niet bekend wat het zou worden, dus spannend!! We begonnen de middag al gelijk goed met wat schuine moppen, dus dan kan de middag al niet meer stuk. Nadat de "spelregels" waren uitgelegd, gingen op pad door de stad. Wat hadden we een bekijks zo op de rode steps!

Door de leuke feitjes, dingetjes en verhalen vloog de middag voorbij. Doordat er niemand in Amsterdam woont en er slechts 1 in A'dam werkt, hadden we allemaal weer wat bijgeleerd over de stad Amsterdam. En Menno had zelfs ook even een "leermomentje". J

Door de stops konden we (gelukkig) zonder uitputtingsverschijnselen lekker met elkaar doorkletsen. Het is een zeer leuke manier om met een groep weer eens wat ?anders? te doen, dan ?normaal?. Menno past de route en de verhalen aan, aan de groep die hij mee heeft. Wij hadden bijvoorbeeld een wisseling van de wacht en daar werd makkelijk en goed op ingespeeld. Ik zeg dus een echte aanrader voor een gezellige en jollige middag!

Alex Jansen (Koninklijke Landmacht)

Menno heeft ons kostelijk vermaakt deze dag. Wij waren blij verrast. Een echte aanrader om met je afdeling te doen. Daarnaast krijg je een goede uitleg over de stad Amsterdam met zijn bezienswaardigheden. echt doen.

Floris van den Berg(Fysiotherapiepraktijk van den Berg)

Goedemorgen Menno,

Bedankt voor de ontzettend leuke dag!!!
We hebben echt allemaal genoten. De tocht was leuk de uitleg interessant het weer was goed het restaurant dat je geregeld had was uitstekend. Het scheelt natuurlijk dat wij zo'n leuk bedrijf zijn. De dag was super, echt een aanrader!!

Menno, bedankt. We komen zeker terug.

Mevrouw van den Bos (NH Leeuwenhorst)
Het was een geslaagd uitje!

drs C. (Cees) Spek RA (Spek accountants / belastingadviseurs)

Uitje naar Amsterdam

Met Menno was afgesproken om op 24 oktober zoveel mogelijk van Amsterdam te gaan zien. Gepland was om dit te doen te voet, over water en met behulp van de step. De dag begon goed met regen, regen, regen. Maar niet getreurd, elk nadeel heeft een voordeel, hierdoor vergeten we deze dag nooit meer.

We verzamelden ons in een restaurantje aan de Cruquiusweg, waar we koffie gedronken hebben. Daarna begonnen we aan een wandeling door de stad naar hotel Amrath. Onderweg vertelde Menno ons van alles over Amsterdam.

Nadat Menno ons bij hotel Amrath had afgeleverd, hebben we daar koffie gedronken. Menno ging weg en zou ons later op de dag op een andere plaats ophalen. Hotel Amrath is een prachtig hotel. Een bezienswaardigheid op zich.

Daarna werden we opgehaald door een medewerker van naar salonboot Hilda. Na een wandeling van ca  5 min. bereikten we deze boot. Gedurende een tocht van zo'n 2 uur hebben we gevaren over een deel van het IJ en door de grachten van Amsterdam. De schipper wist ontzettend veel te vertellen over alle mogelijke historische en culturele bezienswaardigheden. Tijdens de tocht kregen we de lunch geserveerd. Die bestond uit stukjes stokbrood met luxe beleg, vooral veel vis. Jammer was wel dat het brood niet gekoeld bewaard werd, waardoor de hapjes na een tijdje een beetje verlept waren. Het brood zonder visbeleg ging ook wel een beetje naar vis smaken.

Maar verder was het erg leuk.

Na 2 uur varen werden we afgezet bij de Freddie Heinekenbrug, waar Menno ons opwachtte. We moesten een klein stukje lopen om steps op te halen, waarna we de tocht door Amsterdam vervolgden per step. Menno vertelde ons ontzettend veel over de stad. En ondertussen regende het nog steeds. Maar dat mocht de pret niet drukken. Wat vooral erg leuk was, was een kort bezoek aan een fietsfabriek.

Onderweg hebben we nog ergens koffie gedronken.

Na 3 uur steppen, kwamen we bij ons uitgangspunt aan de Cruquiusweg, waar we een diner geserveerd kregen in een oud stationsgebouw, namelijk Gare de l'Est.

Wij hebben van te voren aan Menno opgegeven wat we graag wilden doen op deze dag en Menno heeft alles voor ons geregeld. Het was een ontzettend leuke en goed georganiseerde dag

Judith Romijn-Visscher (Secretariaat NCV)

Met z'n allen op de step!
Maandag 1 september was het zover; ons bedrijfsuitje in Amsterdam! Bij het organiseren van dit bedrijfsuitje bedachten we wat een leuk manier zou zijn om Amsterdam te verkennen. Iedereen was al eens met de auto door Amsterdam gereden, lopend of met de fiets, maar op de step.........dat was voor iedereen nieuw! Men begon zich direct zorgen te maken over de algehele conditie, zwakke knieën en matige bovenbeenspieren, maar iedereen kon de tocht, dankzij genoeg pauzes waarin Menno ons leuke wetenswaardigheden over Amsterdam vertelde, prima volhouden!
's Middags stond er al een wandeling door De Jordaan op het programma en om die reden kregen we van Menno een custom-made toch aangeboden door een ander deel van Amsterdam. Aan het einde van de tocht werden we keurig afgezet bij ons lunchadres in de Jordaan. Dankzij Menno een zeer geslaagd begin van ons bedrijfsuitje!

Steppen bij Menno is echt een aanrader & een ontzettend leuke manier om Amsterdam te verkennen!

R. de Keijzer (NUON)

Enkele weken geleden werden plannen gemaakt voor ons jaarlijkse teamuitje. Via een collega kwamen we uit op steppen in Amsterdam. De reacties waren divers van: "ik ben geen gek die gaat steppen", tot "wat een leuk idee". Zo gezegd zo gedaan en na wat inwinnen van informatie bleven er 14 collega's over die wel voor een begeleide steptocht voelde. Na wat heen en weer gebel en gemail werd de datum 19 juni 2008 vastgelegd. Onwetend wat ons provinciaaltjes te wachten stond werden we naar de Govert Flinckstraat 188 te Amsterdam vervoerd alwaar Menno ons stond op te wachten. We hadden een steptocht van 3 uur afgesproken zodat we alles rustig konden bekijken en onderweg een drankje nuttigen. Na wat uitleg over de step en stepregels werd de tocht gestart. Menno bracht ons langs vele bezienswaardigheden van de binnenstad en wist op een ludieke en vrolijke wijze verhaal te doen van gebouwen en gebeurtenissen van de panden en omgeving. Na om ongeveer zes uur weer retour te zijn op de startplek was iedereen toe aan een versnappering. Volgens afspraak had Menno voor ons besproken bij Turks restaurant Orontes alwaar we de vele bijzondere gerechten tot ons namen. Wat opviel was de kwaliteit van de gebruikte producten; alles vers en puur. Het vlees was bereid op houtskool en dat was te proeven, de vis was perfekt .Kortom een adres waar je nog graag een keer terugkomt. Mede dankzij het weer en Menno zijn inzet was deze dag hartstikke leuk en bij het napraatje de volgende dag was er geen enkele wanklank te bespeuren, wat voor dit gezelschap bijzonder is. Iedereen, geen één uitgesloten was enthousiast over de leuke dag die we met elkaar gehad hebben. Zeker een aanrader.

Jessy harland (Interseco B.V.)

Ondanks dat het weer tegen zat, heeft Menno er iets geweldigs van gemaakt. Hij weet veel van Amsterdam en laat alle leuke plekjes zien. Een echte aanrader dus....

A.G.A. Luijben (De hooghe berg)

Enthousiaste Menno heeft ons begeleid door Amsterdam op plekjes die niet zo bekend zijn. Met leuke anekdotes, opmerkingen, raadsels en natuurlijk humor, maakte hij er een leuke dag van. Steppen op elk niveau en tempo, met een leuke tussenstop (niet inbegrepen) met daarna weer toerend door de stad. Door vele bekeken en gefotografeerd. Veel lol gehad en de tijd vloog om. Zeker de moeite waard voor een leuke invulling van een dag met als afloop een heerlijk etentje ook door menno geadviseerd. Kortom, een topdag!!!

Michiel Theloesen (Magnus Management Consultants)

Bijzonder enthousiaste en vriendelijke begeleiding en een nog mooiere trip met een leuke pitstop in een gezellige kroeg. Perfecte actieve activiteit die voor een brede groep toegankelijk is en waarbij je wat leuke insites van Amsterdam te zien krijgt en daarnaast goed gecombineerd kan worden met een hapje eten. Hiervoor is Orontes absoluut aan te bevelen.

Leo Telle (CWI)

Steppen in Amsterdam is een belevenis. Je komt snel op veel verschillende plekken. Het is zeker niet zwaar en voor iedereen te doen. De begeleider vertelt over Amsterdam en laat verschillende bijzondere plekken zien. Hij doet dit met kennis van zaken, de nodige Amsterdamse humor en vol enthousaisme. Een echte aanrader.

Natasja van der Wel

Op 11 april jl. hebben we met 13 personen gestept in Amsterdam. De een kwam uit Amsterdam zelf, de ander uit het midden van het land, oftewel een gemêleerd gezelschap. Ondanks deze diversiteit, hebben we het allemaal even leuk gevonden. We hebben onze muzikale talenten kunnen uitleven op het museumplein, om daarna even af te koelen in het zwembad. Vele leuke aanwijzingen gekregen en heel bijzonder van dit alles is dat alles rond 1860 is opgericht of zich rond dit jaartal afspeelde. De geschiedenis wordt door Menno op een creatieve wijze herschreven. We hadden prachtig weer en hebben een leuke ronde door Amsterdam gestept dankzij Menno. IMD.

Banketbakkerij Prins

Hoi Menno,

Mede dankzij jou is ons pesoneelsuitje een superdag gewoden! Bedankt voor je enthousiasme en inbreng. Wie weet tot ziens!

Margo

Doel: met een frisse blik beginnen aan een pittige brainstormdag. Het middel? Steppen met Menno!!

Op donderdagochtend eerst met verraste blik gekeken naar de steps die uit de achterbak van Menno zijn auto verschenen. De collega's wisten niet wat hen overkwam.... steppend door Amsterdam Zuid? Hoe verrassend en ontspannend dit vrolijke steppen. En wat heeft de stad toch veel te bieden aan bezienswaardigheden n anekdotes als je onder begeleiding bent van een enthousiaste liefhebber als Menno.

Weliswaar moesten we wennen aan het hanteren van de step in het hoofdstedelijk fietsgeweld maar Menno heeft ons daar meer dan uitstekend en met veel plezier doorheen geleid. Met één strakke bil (het is niet eenvoudig om van been te wisselen op de step) en een brede glimlach op de gezichten heeft Menno ons na ruim een uur Amsterdam tevreden achter gelaten. Wij gaan het vast en zeker nog een keer doen. Inspirerend! En zelfs op internet al stiekem gezocht naar de prijs van een kickbike ;-)