Stepping Menno is erin geslaagd om voor kinderen vanaf 9 jaar een zeer aansprekende invulling van het kinderpartijtje samen te stellen, waarbij veiligheid uiteraard voorop staat. 

Deze steptocht is in ieder stadsdeel te verrijden!! 

En daar zijn we trots op.

Tijdens de begeleide steptocht komen de volgende elementen aan bod:

  • sportiviteit,
  • kunst,
  • geschiedenis,
  • cultuur,
  • architectuur en 
  • de jarige in het middelpunt. 

Tijdens de steptocht, die twee uur duurt, is er om de paar honderd meter een stop, waarbij de gids uitleg geeft aan de kinderen. En dan niet een saaie vertelling, maar samen met de kinderen de stad op een toegankelijke, eigentijdse en begrijpelijke wijze ontdekken.

Een goedkoop en leuk kinderfeest in Amsterdam organiseer je bij Stepping Menno. Tijdens dit kinderfeest maken we een spannende steptocht door Amsterdam.

Tijdens deze steptocht laten wij de kinderen op een speelse manier kennis maken met kunst, cultuur en architectuur in Amsterdam. Natuurlijk begeleiden wij de kinderen op een veilige manier door de stad. Stepping Menno heeft leuke steptochten samengesteld. Op deze manier ben je verzekerd van een goedkoop en sportief kinderfeest in Amsterdam. De kinderen maken niet alleen een mooie steptocht door Amsterdam, maar krijgen ook allerlei opdrachten. Spelenderwijs leren de kinderen van alles over architectuur, geschiedenis en kunst. Steppen is daarbij gezond en sportief. De kinderen kunnen hun energie op een verantwoorde manier kwijt!. Een kindertocht duurt twee uur en de kinderen zullen veel leren en zien van de stad Amsterdam. Geef een echt uniek en bovendien goedkoop kinderfeest in Amsterdam! De kinderen zullen de dag van hun leven beleven op de step!

Wil jij een kinderfeest in Amsterdam geven? Ga eens steppen; dat is leuk, leerzaam en sportief

Voor een super leuk kinderpartijtje in Amsterdam ga je naar Stepping Menno.