Verbazingwekkend, veelzijdig en vol spanning!

Programma
Dit ontvoeringsspel is een uniek concept voor een bedrijfsuitje op maat. Er wordt een videoboodschap bezorgd waaruit blijkt dat de directeur van het bedrijf is ontvoerd en de deelnemers kunnen hem vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te verdienen. Hierbij wordt de goede samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid van de deelnemers op de proef gesteld. Hoe graag willen zij hun directeur terug?

De deelnemers worden onderverdeeld in teams. Met behulp van een kaart of GPS (digitaal kompas) moeten de teams punten in de omgeving opzoeken. Bij elke punt vinden ze een nieuwe aanwijzing of een opdracht die ze moeten uitvoeren. Er zijn diverse keuzemogelijkheden binnen het programma. Het afleggen van een challenge parcours, scherp schieten op daders, een kluis kraken of een sporenonderzoek doen. Een reconstructievideo maken, een geheime aanwijzing zoeken of een compositietekening maken. Je kunt het zo gek niet bedenken. Het gevarieerde programma maakt deze dag tot een onvergetelijk en uniek bedrijfsuitje.

De dag wordt afgesloten met een onderhandelingsproces. Het team dat gedurende de tocht het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend (en hier hebben ze vaak meer voor over dan alleen goed de opdracht volbrengen) mag gaan onderhandelen met de ontvoerders. Zij staan voor de zware taak dit onderhandelingsproces te leiden om zo hun directeur vrij te kopen. Als dit lukt wordt er natuurlijk nageborreld in het gezelschap van de bevrijde directeur.

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij u misschien ook een andere kant van uw collega's kunt ontdekken. Het gevarieerde programma maakt deze dag tot een onvergetelijk en uniek bedrijfsuitje.

Amsterdam

Aantal personen
50 tot 100 personen
Meer dan 100
Vanaf 25 personen

Duur
4 uur

Prijs per persoon
€ 47,50 p.p. (excl BTW)

Programma is inclusief

 • videoboodschap met de ontvoering
 • onderdelen met bijbehorende materialen en begeleiding, aantal onderdelen is afhankelijk van het aantal deelnemers
 • onderhandeling met winnende team, met uiteindelijk de vrijlating van de directeur
 • versnaperingen tijdens het programma

  Extra
  Wij bieden dit programma ook in goedkopere variant aan onder de naam: Kidnapped. Wilt u meer weten over deze versie of het programma reserveren klik hier

  Niet altijd kan (of wil) de directeur ontvoerd worden. Geen probleem? Wij ontvoeren gewoon de koffiejuffrouw, concierge of de belangrijke contracten. Houd u er rekening mee dat de ontvoerde persoon tijdens het spel niet aanwezig kan zijn, maar pas tijdens de onderhandeling met het spel meedoet.

  eerst steppen en daarna op locatie in het twiske