Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Kun jij met je onderzoeksteam de aanwijzingen ontcijferen? Heb jij een zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan ben jij in staat deze moord op te lossen!

Programma
"Gisteravond werd in een huiskamer het lichaam gevonden van de 26-jarige Debby Vondel. Zij lag op haar linkerzij, voor de bank in een plas bloed. Ze heeft een schotwond linksboven in haar borst, net onder haar schouder. Het slachtoffer ligt op een envelop. Vlakbij ligt er op de vloer een lege kogelhuls. Op de tafel staat een fles champagne met twee halfvolle glazen."

Al snel blijkt dat er vier verdachte personen naar voren komen. Ze hebben alle vier een motief, maar hebben ze ook alle vier een alibi? In kleine onderzoeksteams wandelt u met het dossier in de hand door het centrum van de stad. Gedurende het programma moeten de teams vragen over de stad oplossen. Bij een goed antwoord verdienen ze aanwijzingen over verschillende politieskills. Zo zijn er aanwijzingen te verdienen over het ballistiek onderzoek, DNA uitslagen, het sectie rapport en meer...

Naast het papierwerk, moet ook het veldwerk gebeuren. Dit betekent een buurtonderzoek houden, een digitale kluis kraken waarin Debby haar dagboek bijhield en het luisteren van haar voicemailbox waarin de laatste gesprekken voor de dood van Debby zijn opgenomen.

Gaat het hier om een crime passionel of speelt geld een belangrijke rol? Is de oplossing te vinden in het dagboek van het slachtoffer of in de aanwijzingen van de politieskills?

Dit programma is ook te reserveren als moorddiner.
U zult dan tussen de gangen van het diner door het moordspel in de stad spelen. Klik hier voor een beschrijving.


Aantal personen
20 tot 50 personen
50 tot 100 personen
Meer dan 100

Duur
3,5 uur

Prijs per persoon
€ 29,95 p.p. (excl. BTW)

Programma is inclusief

  • politiedossier met alle benodigde materialen
  • acteurs en begeleiders bij de opdrachten
  • 2 consumptie tijdens het programma
  • prijsuitreiking met de ontknoping van de moord