Tussen de verschillende gangen van het diner trek je met het dossier in de hand de stad in om deze zaak op te lossen. Heb jij een zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan moet jij in staat zijn deze moord op te lossen!

Programma
"Gisteravond werd in een huiskamer het lichaam gevonden van de 26-jarige Debby Vondel. Zij lag op haar linkerzij, voor de bank in een plas bloed. Ze heeft een schotwond linksboven in haar borst, net onder haar schouder. Het slachtoffer ligt op een envelop. Vlakbij ligt er op de vloer een lege kogelhuls. Op de tafel staat een fles champagne met twee halfvolle glazen."

Al snel blijkt dat er vier verdachte personen naar voren komen. Ze hebben alle vier een motief, maar hebben ze ook alle vier een alibi.....? Het spel begint met de eerste ronde van het onderzoek in de stad. Samen met je teamgenoten trek je in kleine onderzoeksteams, met het politiedossier, de stad in om aanwijzingen te ontcijferen. Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten?

Als de eerste aanwijzingen verzameld zijn gaat u naar het restaurant. Terwijl u van het voorgerecht geniet, zal onze hoofdinsepcteur uw verrichtingen beoordelen. Na het voorgerecht trekt u weer de stad in om nieuwe aanwijzingen en tips na te trekken.

Steeds komt u weer terug in het restaurant om tijdens de volgende gang, de "voortgang" in het onderzoek te bespreken. Tijdens de gerechten heeft de hoofdinspecteur nog extra opdrachten voor jullie, zoals: een buurtonderzoek houden, een digitale kluis kraken (waarin het dagboek van Debby ligt) en het luisteren van haar voicemailbox waarin de laatste gesprekken voor de dood van Debby zijn opgenomen.

De laatste aanwijzigingen kunt u vinden als u nog één keer de stad in gaat. Bij terugkomst is het uur van de waarheid aangebroken. Gaat het hier om een crime passionel of speelt geld een belangrijke rol? Is de oplossing te vinden in het dagboek van het slachtoffer of in de aanwijzingen van het onderzoek? De zeven Gouden W's moeten ingevuld worden. Het team wat de meeste juiste oplossingen heeft gegeven, wordt tijdens de prijsuitreiking in het zonnetje gezet.

Aantal personen
20 tot 50 personen
50 tot 100 personen
Meer dan 100

Duur
5 à 6 uur

Prijs per persoon
€ 64,50 p.p. (excl. BTW)

Programma is inclusief

  • CSI moordspel begeleid door een hoofdinspecteur
  • 3-gangendiner
  • tijdens iedere gang één drankje
  • prijsuitreiking met de ontknoping van de moord