Stepping Menno is een klein bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het verzorgen van begeleide steptochten. Stepping Menno kan bovengemiddeld inspelen op je wensen en verwachtingen. Daarbij kan Stepping Menno tegen zeer aantrekkelijke prijzen je bedrijfsuitje, personeelsfeest, familiedag, vrijgezellenfeest, kinderpartijtje en 'dagje uit' verder verzorgen. Ons motto is: KWALITEIT HOEFT NIET DUUR TE ZIJN.

Inmiddels heeft Stepping Menno de nodige ervaring met het geven van aansprekende, sportieve en leerzame steptochten voor allerlei doelgroepen. De recensies laten zien dat men zeer tevreden is over onze aanpak, de manier waarop de steptochten worden gegeven en de invulling van ons totaalpakket.

De steptochten gaan verder dan alleen met een step door Amsterdam toeren. Naast de keuze uit meerdere thematochten zit de kracht van de begeleide steptochten verder in het feit dat de gids goed in kan spelen op de groep. De steptochten kennen een sportief en ontspannen karakter. Verder zijn de begeleide steptochten informatief en is de sfeer tijdens de tocht vrolijk en ongedwongen. In overleg met Stepping Menno kan een steptocht op maat gemaakt worden.

Al onze steptochten worden begeleid door enthousiaste en ervaren gidsen.

Tijdens de steptochten komt u op plekken komt waar u nog nooit bent geweest en word je, ook als je een Amsterdammer bent gewezen op details die je wellicht nog nooit eerder zijn opgevallen.

Stepping Menno denkt graag met je mee over de verdere invulling van jouw uitje. Zo verzorgen wij jouw lunch- en of dinerlocatie (op maat) en stellen wij een programma samen op je verdere behoeften en wensen.

Stepping Menno biedt een ruime keuze aan begeleide steptochten. Naast diverse toeristische routes, zoals het centrum, de Wallen, de Jordaan en de Pijp, zijn er architectuurroutes (Amsterdamse School, Oostelijk Havengebied en moderne gebouwen), enkele kunstroutes (waaronder die van Hildo Krop en andere beelden) en diverse specifieke thematochten (Chique Amsterdam-Zuid en Hofjes).

Ook biedt Stepping Menno steptochten aan, waarbij het accent op de natuur ligt (Waterlandroute, landelijk Noord en het Twiske). De tochten zijn zo samengesteld dat de gids om de paar honderd meter een stop houdt om te vertellen over Amsterdam en u op bezienswaardigheden te wijzen. U hoeft niet persé een goede conditie te hebben om het steppen vol te houden. De gids houdt een tempo aan dat voor iedere deelnemer te 'besteppen' is!!

De meeste begeleide steptochten duren twee uur en onderweg kunnen we, desgewenst, een korte stop houden om wat te drinken. Kosten consumpties zijn niet bij de prijs van de steptocht inbegrepen.  

Naast de bestaande routes is het mogelijk om samen met Stepping Menno een steptocht op maat samen te stellen. Daaraan zijn geen extra kosten verbonden!

Per steptocht wordt de (inclusief Btw) prijs genoemd.

Het motto van Stepping Menno is: Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.